Sluiten
Van Belle

Referenties

Zij hebben de Van Belle ervaring reeds beleefd.
Referenties

Klanten aan het woord

Dankwoordje van onze klant Emac Belgium Srl

Ik wil jullie bedanken voor de snelheid waarmee jullie de crash hebben afgehandeld, jullie interventie en de efficiëntie waarmee jullie onze machine hebben gerepareerd. Ook in dit soort gecompliceerde gevallen zijn we blij dat we een WEINIG-machine hebben gekocht!
Bezoek hier de website

Uitmuntend vakmanschap is al sinds het begin van de vorige eeuw de focus voor Schrijnwerkerij Devreker.

Noel en Anthony Devreker werken veel met het Unicontrol 10-ramencenter. “Onze Unicontrol 10 werkt al twintig jaar lang zonder problemen. Slijtage is natuurlijk onvermijdbaar, maar de wisselstukken worden door Van Belle snel geleverd. Die service is bovendien van hoge kwaliteit en toch betaalbaar.” Noel en Anthony besloten in 2008 te investeren in een CNC-gestuurde Variomat. “Wij hebben de concurrentie zelfs niet geraadpleegd. Al twintig jaar lang verloopt onze relatie met Van Belle vlekkeloos. Een dergelijke garantie is voor ons onbetaalbaar.”
Bezoek hier de website

Boulemberg NV werd meer dan 100 jaar geleden opgericht door Jean-Baptiste Boulemberg. Zij leveren producten en diensten van weergaloze kwaliteit.

Om een antwoord te kunnen bieden aan de stijgende kwaliteitseisen investeerde Boulemberg NV in een Unimat 500 met 5 assen. “We waren zeker niet ontevreden over onze oude machine maar de schaafmachine moest vervangen worden en hiervoor zijn we zelf de markt gaan bekijken. We kozen deze keer voor het gerenommeerd merk Weinig. Tot op heden loopt de machine zonder problemen, dus zijn we zeker tevreden over onze aankoop.” In augustus wordt de nieuwe Weinig Powermat 500 geleverd, samen met het profileercenter Conturex.
Bezoek hier de website

Houthandel Van Der Perre is meer dan tevreden over hun aankoop. Zij houden zich aan het feit dat kwaliteit en service primeren op de aankoopprijs.

De houthandel van Werner Stevens is een referentie in de streek. Het cliënteel van ‘Van Der Perre NV’ is veeleisend. Het geleverde hout moet op hoog niveau verwerkt worden om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen. Werner Stevens vertelt: “Wij hebben onze Unimat 500 in 2006 gekocht. Vooraleer een definitieve keuze te maken ben ik bij mijn collega’s ten rade gegaan, waar de Weinig machines mij keer op keer aanbevolen werden. Bij de aankoop betaalde ik een prijs die overeenstemde met totaalwaarde van de machine. Daartegenover staat wel een zeer goede service en hoge kwaliteit. De machine laat zich eenvoudig bedienen en is makkelijk af te stellen. Bovendien is de Unimat een houtverwerker die niets aan stevigheid heeft ingeboet door zijn compacte afmetingen. Op langere termijn is de vierzijdige schaaf- en profileermachine Unimat 500 dus de meest economische investering.”
Bezoek hier de website
Referenties

Tevreden klanten

Over ons

Van een kleine verdeler naar een topspeler in de Belux

Benieuwd naar ons verhaal?
Ontdek het hier

Op zoek naar kwaliteit?

Aarzel dan niet om ons te contacteren