Sluiten

Omschrijving

WEINIG heeft altijd een traditie van vooruitgang gehad. Met de Cube Plus gaan we nog een stap verder. Vierzijdig schaven was nog nooit zo eenvoudig. Bij het dagelijkse werk heeft u machines nodig die zowel robuust als eenvoudig te bedienen zijn. De Cube Plus levert precies dit.

Gebaseerd op een innovatief composietmateriaal, werkt de Cube Plus volgens het plug and play principe. Instellen, inschakelen, klaar. Dankzij het intuïtieve, veilige besturingssysteem kunt u vanaf de eerste minuut beginnen met produceren - en er is geen ingewikkelde training vereist. Het instellen van de machine is volledig geautomatiseerd zodat u alleen de gewenste afmetingen hoeft in te voeren. Daarom is de machine uitgerust met een 10 "touchscreen.

Geavanceerde WEINIG-technologie zorgt voor efficiënte prestaties met kleine afmetingen en optimale procesbetrouwbaarheid. Dankzij het nieuwe ontwerp van de EasyLock-gereedschappen wordt ook de geluidsemissie aanzienlijk verminderd. Op deze manier biedt de Cube Plus maximaal gebruiksgemak met een minimum aan werk en is het de perfecte machine voor vierzijdig schaven.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Weinig Cube plus

Afbeeldingen

Bekijk in detail.
No items found.
Weinig Cube plus

Offerte aanvragen

We antwoorden je zo snel mogelijk!

Bedankt! Wij hebben je berichtje goed ontvangen.
Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Tijdens het invullen van het formulier is er iets misgegaan.
Gelieve ons te contacteren op een andere manier.