Sluiten

Omschrijving

WEINIG Powermat 3000: Betrouwbaar, krachtig, veelzijdig 

Kennis, toewijding en kwaliteitsbewustzijn: de Powermat 3000 is het resultaat van de interactie van deze factoren. Van de constructie van de hoogwaardige gietijzeren basis tot de programmering van de intuïtieve bediening en de productie van de uiterst nauwkeurige spindels tot en met de nauwkeurige montage van alle elementen. De Powermat 3000 biedt ideale omstandigheden voor serieproductie met maximale oppervlaktekwaliteit. Door de modulaire opbouw en het grote aantal opties zijn de meest uiteenlopende toepassingen mogelijk. Om nog maar te zwijgen van uitstekende kostenefficiëntie en inruilwaarde.

Ongeacht de toepassing kan de Powermat 3000 worden aangepast aan uw individuele eisen op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit en prestatie, dankzij het modulaire ontwerp. De basis hiervoor is de uitzonderlijke standaard van de Powermat 3000, die indruk maakt met een intelligent machineconcept.

De robuuste machinebasis dient om hoogwaardige componenten te integreren met handige instellingen en intuïtieve machinebesturing, wat resulteert in een machine die zeer eenvoudig is in te stellen. Voor u betekent dit kortere insteltijden, hoge bedieningsveiligheid, hoge machinebeschikbaarheid en economische productie - met de legendarische WEINIG-oppervlaktekwaliteit.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Powermat 3000

Afbeeldingen

Bekijk in detail.
No items found.
Powermat 3000

Offerte aanvragen

We antwoorden je zo snel mogelijk!

Bedankt! Wij hebben je berichtje goed ontvangen.
Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Tijdens het invullen van het formulier is er iets misgegaan.
Gelieve ons te contacteren op een andere manier.