Sluiten

Omschrijving

WEINIG Hydromat 3000: De robuuste freesmachine voor instap in de Hydromat-serie 

De verscheidenheid aan producten in de industriële massief houtverwerking is enorm. Het maakt echter niet uit op welke markt u actief bent, met de Hydromat 3000 beschikt u over een houtbewerkingsmachine die aan uw prestatie-eisen voldoet. De Hydromat 3000 biedt u een krachtig platform voor de veeleisende eisen van alledaags meerploegendienst.

Of het nu gaat om het schaven van balken en / of het produceren van lijstwerk - wij kunnen de ideale Hydromat 3000 bouwen voor uw eisen. Met doorvoersnelheden tot 100 m / min, verbindingstechniek en robuuste drukelementen biedt hij de beste voorwaarden voor serieproductie in de legendarische WEINIG-oppervlaktekwaliteit. De Hydromat 3000 is echt de allernieuwste technologie op het gebied van profilering.

Door de machine te upgraden met het PowerMech-automatiseringssysteem, kunt u de efficiëntie aanzienlijk verder verhogen. De PowerMech-modules zijn de sleutel tot maximale winstgevendheid en optimale productiviteit. De functionele eenheden variëren van een in- of uitvoersysteem via scannen en transporteren tot verpakken en stapelen. Met het hoge automatiseringsniveau kunt u beslissen in hoeverre u de geweldige mogelijkheden van uw Hydromat 3000 wilt benutten.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Hydromat 3000

Afbeeldingen

Bekijk in detail.
No items found.
Hydromat 3000

Offerte aanvragen

We antwoorden je zo snel mogelijk!

Bedankt! Wij hebben je berichtje goed ontvangen.
Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Tijdens het invullen van het formulier is er iets misgegaan.
Gelieve ons te contacteren op een andere manier.