Sluiten

Conturex Vario S

Omschrijving

De krachtpatser voor dynamiek en doorvoer

De WEINIG Conturex is een van de meest flexibele en krachtige CNC-bewerkingscentra die eigendom zijn van raamfabrikanten over de hele wereld.

Dankzij de nieuwe combinatie van variabele enkele opspantafels is het systeem volledig compatibel met dubbele onderdelen. Dit betekent een aanzienlijke minimalisering van de gereedschapswisseltijden. Tegelijkertijd is de belasting van het hele systeem aanzienlijk minder. Bij de procesoptimalisatie werd ook rekening gehouden met de vereiste flexibiliteit van de huidige raam- en deursystemen.

Tegenwoordig wordt de raam- en meubelproductiemarkt gekenmerkt door uitdagende maatwerkoplossingen. Maar als ook een hoge doorvoer vereist is, dan is Conturex Vario S het antwoord. Bijzonder aan deze volautomatische krachtpatser van WEINIG is het PowerGrip Motion 2D / 3D vouwklemsysteem. Het biedt aanzienlijk meer flexibiliteit, vooral bij het produceren van smalle profielsystemen en ronde bogen, evenals bij het maken van deelfrezen voor systeembouw.

WEINIG CAM, WEINIG SIM en WEINIG Solid WF zijn de perfecte softwaremodules voor het programmeren, simuleren en bewaken van werkstukken. Het feit dat de Conturex Vario S een directe werkstukoverdracht mogelijk maakt, garandeert de hoogste werkstukkwaliteit. Door de nieuwe werkbreedte tot 330 mm is alles gedekt, ook voor toekomstige producten. Dankzij het 4-tafel-proces wordt de output aanzienlijk verhoogd, vooral voor korte stukken. Een 2 x 24-voudige pick-up houder en een extern magazijn met 90 gleuven zijn beschikbaar in het gereedschapsgebied. De enorme productiviteit van de machine wordt verbeterd doordat zelfs de kleinste batchgroottes zonder insteltijd kunnen worden verwerkt. De nieuwe machinebehuizing met verbeterde zichtbaarheid en toegankelijkheid, die zorgt voor meer veiligheid en ergonomische bediening voor machinisten, is ook een hoogtepunt.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Conturex Vario S

Afbeeldingen

Bekijk in detail.
No items found.
Conturex Vario S

Offerte aanvragen

We antwoorden je zo snel mogelijk!

Bedankt! Wij hebben je berichtje goed ontvangen.
Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Tijdens het invullen van het formulier is er iets misgegaan.
Gelieve ons te contacteren op een andere manier.