Sluiten

Conturex 226

Omschrijving

WEINIG Conturex 226: Compromisloze dynamiek en optimale prestaties

Geen compromissen - bij de productie van industriële ramen heeft u optimale prestaties en flexibiliteit nodig.

De Conturex 226 bereikt het maximale uitbreidingsniveau in het eenmansmachinesegment. Oplossingen zijn beschikbaar in het systeemgebied voor verdere prestatieverbetering.

Vier tafels en vier hoofdspillen delen de verwerkingsfasen om een ​​naadloos en zeer efficiënt proces te creëren. Hierdoor kunnen drie onderdelen tegelijkertijd worden bewerkt.

De verscheidenheid aan producten en systemen in ramen, deuren en gevels neemt gestaag toe. De verwerking van individuele stukken is navenant complex. Niet alleen zijn transversale en longitudinale bewerkingen en boren vereist bij hoogwaardige, uitgebreide bewerkingen zoals sponningvoegfrezen, sluisbehuizingen en zwaluwstaartverbindingen zijn ook vereist voor gevel- en serreonderdelen.

Voorbereidingen voor fittingen zijn ook van het grootste belang. Dit omvat alle boor- en freesbewerkingen voor deurkrukken, hoek- / schaarlagers, boorpluggen of gekerfde gaten voor vergrendelingselementen, deurscharnieren in verschillende uitvoeringen, meerpuntssluitingen, boringen voor kabeldoorvoeren en montage, handgreepschalen op hefschuifdeuren en nog veel meer. Zelfs aan deze eisen voldoet de Conturex uiterst flexibel en volautomatisch.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Conturex 226

Afbeeldingen

Bekijk in detail.
No items found.
Conturex 226

Offerte aanvragen

We antwoorden je zo snel mogelijk!

Bedankt! Wij hebben je berichtje goed ontvangen.
Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Tijdens het invullen van het formulier is er iets misgegaan.
Gelieve ons te contacteren op een andere manier.