Sluiten

Conturex 125 Vario

Omschrijving

WEINIG Conturex 125 VARIO: De krachtpatser met capaciteit en dynamiek 

De WEINIG Conturex is een van de meest flexibele en krachtige CNC-bewerkingscentra die eigendom zijn van raamfabrikanten over de hele wereld.

Als innovatie omvat de nieuwe Conturex 125 Vario een systeem met het hoogste prestatievermogen in de Conturex-serie.

Dankzij de nieuwe combinatie van variabele enkele opspantafels is het systeem volledig compatibel met dubbele onderdelen. Dit betekent een aanzienlijke minimalisering van de gereedschapswisseltijden. Tegelijkertijd is de belasting van het hele systeem aanzienlijk minder. Bij de procesoptimalisatie werd ook rekening gehouden met de vereiste flexibiliteit van de huidige raam- en deursystemen.

De verscheidenheid aan producten en systemen in ramen, deuren en gevels neemt gestaag toe. De verwerking van individuele stukken is navenant complex. Niet alleen zijn transversale en longitudinale bewerkingen en boren vereist bij hoogwaardige, uitgebreide bewerkingen zoals sponningvoegfrezen, sluisbehuizingen en zwaluwstaartverbindingen zijn ook vereist voor gevel- en serreonderdelen.

Voorbereidingen voor fittingen zijn ook van het grootste belang. Dit omvat alle boor- en freesbewerkingen voor deurkrukken, hoek- / schaarlagers, boorpluggen of gekerfde gaten voor vergrendelingselementen, deurscharnieren in verschillende uitvoeringen, meerpuntssluitingen, boringen voor kabeldoorvoeren en montage, handgreepschalen op hefschuifdeuren en nog veel meer. Zelfs aan deze eisen voldoet de Conturex uiterst flexibel en volautomatisch.

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Conturex 125 Vario

Afbeeldingen

Bekijk in detail.
No items found.
Conturex 125 Vario

Offerte aanvragen

We antwoorden je zo snel mogelijk!

Bedankt! Wij hebben je berichtje goed ontvangen.
Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Tijdens het invullen van het formulier is er iets misgegaan.
Gelieve ons te contacteren op een andere manier.